De ID Lounge zou niet mogelijk zijn geweest zonder de creatieve input en medewerking van onze premium partners. Bij Bowers & Wilkins zijn wij er dan ook bijzonder trots op dat wij een aantal zeer mooie lange termijn partners bereid hebben gevonden om deze bijzondere ruimte te realiseren.

In de eerste plaats is de ID Lounge een unieke geïntegreerde woon-, werk- en leefomgeving, waar alle deelnemende partners hun relaties, klanten en andere geïnteresseerden de laatste trends en mogelijkheden op hun gebied – en meer – kunnen tonen. Dit altijd onder begeleiding van een gastheer of -vrouw.

Van high-end luidsprekers, schermen en bekabeling tot sfeervolle verlichting en van stijlvolle design-meubels tot zorgvuldig aangebrachte details; onze premium partners maken van de ID Lounge een werkelijk unieke plek voor bijzondere presentaties, evenementen, vergaderingen en ontmoetingen.

Wilt u de ID Lounge bezoeken om de producten van onze partners te ervaren? Dan kan dat alleen op afspraak, of onder begeleiding van één van onze partners. Stuur een e-mail naar info@idlounge.eu en wij zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt en u persoonlijk wordt ontvangen. De openingstijden van de ID lounge zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17.00 uur.

AudioQuest is al vele jaren de grootste kabel-leverancier van specialistische high-end bedrijven. AudioQuest wordt in honderden winkels in de VS verkocht en is verkrijgbaar in meer dan 60 landen.

http://nl.audioquest.com/

AudioQuest

Bij Delta Light – een Belgisch familie bedrijf – ontwerpen en fabriceren ze architecturale verlichting en wordt er samengewerkt met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om de verlichting te integreren in projecten. Zij doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca sector.

http://www.deltalight.nl/nl

Deltalight

Inventive Experiences stelt klanten in staat om op een persoonlijke manier te communiceren met merken, producten en diensten. Dit kan vervolgens leiden tot een persoonlijke ervaring wat klanten kan stimuleren om een verbinding te maken met een merk en geïnformeerde aankoopbeslissingen te maken.

http://inventive-experiences.com/

Inventive Experiences

Mutrox Soundproof Solutions is een bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in geluidsisolatie en akoestiek. Vooral de toepassingsmogelijkheden van geluidsisolatie en akoestiek en de vormgeving hiervan resulteren in bijzondere producten die breed inzetbaar zijn.

http://mutrox.com/

Mutrox

Sfeer creëren, dat is wat we doen. Met de natuur als uitgangspunt, streven we altijd naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes. Emoties vertalen we in sfeervolle creaties: creaties die uw zintuigen prikkelen. Zo geven we vanuit ons bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs.

http://www.oogenlust.com/nl

Oogenlust

Interieurarchitect Roelfien Vos werkt zelfstandig in zowel de private als de commerciële sector.
Haar werk kenmerkt zich door een perfecte balans in haar keuze van materialen, kleuren en vormen en de manier waarop ze dat combineert. Elk project wordt gekenmerkt door een rijke verscheidenheid.

http://roelfienvos.com /

Roelfien Vos Interior Design

Rotel, onderdeel van de B&W Group, is wereldwijd actief als fabrikant van uitmuntende én betaalbare audioproducten. Met een hoofdkantoor in Tokio en R&D-afdelingen in Japan en Engeland, ontwikkelt het bedrijf high-end producten met het balanced design concept als uitgangspunt. Hierbij staat elk component in balans met de andere onderdelen. Het resultaat: audio en hifi-producten die garant staan voor een compromisloze geluidsweergave.

http://rotel.com/

Rotel

Savant is een premium automatisering ervaring die de manier waarop u van uw huis geniet zal veranderen. Uit of thuis, Savant maakt de controle van uw huis eenvoudig met alles wat u nodig hebt in een enkele elegante applicatie.

https://www.savant.com/

Savant

Tinello doet alles in eigen huis; ontwerp, productie, schilderswerk, service. Dat maakt Tinello en uw keuken uniek. Deze werkwijze van Tinello is garantie voor topkwaliteit, exclusiviteit en creatieve vrijheid. Hierdoor is Tinello al ruim 25 jaar toonaangevend op gebied van keukens en interieurinrichting.

http://www.tinello.nl/

Tinello Keuken & Interieur